Installera Spotify Premium från Telia i mobilen

Innan du börjar

Har du inget konto sedan tidigare behöver du först aktivera ditt Spotify Premium-konto innan du installerar Spotify i din mobil. Därefter kan du följa guiden nedan och installera programmet.

  1. Gå in på app-butiken i din mobil. 

  2. Sök efter Spotify

  3. När du hittat Spotify, ladda ner appen till din mobil.

  4. Fyll i användarnamn och lösenord och tryck sedan på Log in

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT