Hyr film via Telia Play

Sugen på en filmkväll? Via Telia Play har du tillgång till en av Sveriges största videobutiker. I den här guiden förklarar vi hur du gör för att hyra en film via Telia Play.

Hyr film via Telia Play

Klicka på logga in antingen till vänster på bilden eller uppe i högra hörnet.

Logga in på ditt Telia Play-konto via appen eller datorn

Klicka på logga in och fyll i dina användaruppgifter. Här hittar du Telia Play.

Klicka på hyr längst ut till höger i menyn.

Leta upp filmen du vill se

Du hittar filmerna genom att klicka på Hyr till höger i menyn eller genom att använda sökfältet. Om du använder sökfältet, klicka på förstoringsglaset längst upp till höger.

Här kan du välja mellan hyr eller om du vill se trailer.

Klicka på titeln för att se detaljerad information om filmen

När du klickat på filmen så kan du välja mellan att klicka på hyr, lägg till på min lista eller trailer.

OBS! Tänk på att du inte kan hyra film direkt via appen i din telefon eller surfplatta. Filmen hyr du istället via webbläsaren i din dator, mobil eller surfplatta. Därefter kan du titta på filmen i appen.

Klicka på bekräfta för att hyra filmen.

Klicka på bekräfta

Klicka på Bekräfta för att godkänna ditt köp av hyrfilm. Om du har valt att aktivera pinkod för köp så anger du din pinkod för att hyra filmen. Filmen hamnar sedan under fliken Hyr under rubriken Hyrda filmer. Varje gång du hyr en film skickas en bekräftelse till din registrerade e-postadress.

Om du vill se vilka filmer du har hyrt så hittar du dem under rubriken hyrda filmer.

Se filmen i din surfplatta eller mobil

Om du har hyrt en film via datorn men vill se den i din surfplatta eller mobil, logga in i appen. Klicka på fliken Hyr och leta upp filmen du vill se under Hyrda filmer. Filmen är tillgänglig under 48 timmar.