Fabriksåterställ tv-box Motorola Arris 2853

1. Ha tv-boxen igång så att du kan titta på TV.

2. Håll inne strömknappen på ovansidan av digitalboxen medan lampan blinkar grönt. Släpp knappen när lampan har fått ett fast rött sken.

3. Låt tv-boxen starta upp tills du ser texten Välkommen till tv från Telia – Downloading software på tv-skärmen.

4. Tryck på knappen INFO på fjärrkontrollen i ungefär två sekunder för att sedan komma in i BOOT-menyn.

5. Tryck på nedåtpilen på din fjärrkontroll och välj System. Tryck därefter OK på din fjärrkontroll.

6. Välj Factory Reset och tryck på knappen OK på fjärrkontrollen för att utföra åtgärden. Vill du ta bort lokalt lagrad information som inställningar och kanallistor, välj Remove Software istället och tryck sedan OK.

Det kan vara bra att utföra både Factory Reset och Remove Software.

7. Efter du utfört åtgärden kommer du behöva din identifikationskod och kontrollkod.

Du hittar koderna på Mitt Telia.

Ha dina koder tillhands

Tänk på att en fabriksåterställning tar bort alla inställningar i din tv-box. Det innebär att du behöver ange identifikations- och kontrollkod när återställningen är genomförd. Koderna hittar du i det bekräftelsebrev du fick i samband med att du beställde din tv-tjänst. Du kan också hitta dem via Mitt Telia. Om du har en inspelningsbar tv-box kommer dina inspelningar inte att försvinna i samband med fabriksåterställningen