Användarnamn och lösenord Telia Spotify Premium

Har du ett Spotify-konto sedan tidigare använder du samma användarnamn och lösenord när du kommer igång med Telia Spotify Premium. Annars väljer du användarnamn och lösenord när du kommer igång med tjänsten, alternativt loggar in via Facebook.

Särskilt användarnamn för aktivering för dig med Facebookanvändarnamn och användning i tv- och hifi-system
Om du har ett Spotify-konto sedan tidigare men alltid loggat in via Facebook behöver du hämta ett särskilt användarnamn att använda vid själva aktiveringen av Telia Spotify Premium. Detta gäller även för dig som vill använda Spotify i din tv eller ditt hifi-system (t ex Sonos). Följ stegen nedan:

1. Gå till Spotifys hemsida.

2. Logga in genom att välja Logga in med Facebook.

3. Klicka på Ange ett lösenord för dina enheter (länk i grönt).

4. Skriv ner eller kopiera numret

På nästa sida ser du att det står "Ditt enhetsnamn är", följt av ett nummer. Detta är det personliga användarnamn som du använder för att aktivera Spotify från Telia (eller logga in via tv:n).

På samma sida finns en uppmaning om att skicka ett e-postmeddelande för att ange ett lösenord. Detta rör inte dig då du inte behöver något särskilt lösenord för att aktivera.