Använd Telia Spotify Premium i tv och hi-fi-system

Innan du börjar

För att använda Telia Spotify Premium i din tv eller ditt hifi-system behöver du logga in med ett användarnamn och lösenord som är specifikt för ditt Telia Spotify Premium. Att logga in med användaruppgifter för Facebook går alltså inte i det här fallet utan du behöver då hämta ditt särskilda Telia Spotify-användarnamn

1. Gå till Spotify via menyn

Tryck på Meny på din fjärrkontroll. Välj Spotify och tryck Ok. Välj Logga in

2. Logga in med dina användaruppgifter

Skriv in ditt användarnamn för Telia Spotify Premium. (Obs! Du kan alltså inte logga in med ditt användarnamn för Facebook). Tryck Ok. Skriv in ditt lösenord och tryck därefter Ok.

3. Spara uppgifterna

Välj Ja om du vill spara kontot. Då slipper du logga in varje gång du vill använda Telia Spotify Premium.

4. Markera en spellista

Du har nu loggat in och ser dina spellistor. Markera den spellista du vill spela upp. Tryck Ok.

5. Välj en låt och börja lyssna!

Markera den låt du vill spela. Tryck Ok

Med hjälp av röd och grön knapp på fjärrkontrollen kan du välja att Blanda och Upprepa låtar. Genom den blå knappen på fjärrkontrollen loggar du ut ur Spotify.

Problem med att söka upp musik i din tv?

När du använder Spotify i tv från Telia kan du inte söka på musik utan bara lyssna på musiklistor/låtar som du tidigare har lagt till och sparat på ditt konto via t ex datorn eller mobilen.