Ändra registrerad e-postadress till Telia Play

1. Logga in på ditt Telia Play-konto via datorn eller Telia Play-appen

Klicka på Logga in och fyll i dina användaruppgifter.

2. Klicka på Mitt konto och sedan på Inställningar. Använder du Telia Play-appen, gå till menyn högst upp till vänster och välj Inställningar.

3. Gå till E-post och klicka på Ändra. Ett e-postmeddelande skickas nu till din registrerade e-postadress.

4. Klicka på länken i e-postmeddelandet och följ instruktionerna för att byta e-postadress. Länken är giltig i tio minuter.