Aktivera TV4 Play

När du köper ett tv-paket där TV4 Play ingår får du tillgång till TV4 Plays egna streamingtjänst. Här beskrivs hur du aktiverar ditt nya TV4 Play-konto.

Aktivera TV4 Play

Aktivera TV4 Play-konto

Länk i sms eller mejl

Klicka på länken som du har fått via sms och/eller via e-post. Dina valideringsuppgifter kommer att vara färdigifyllda, ändra inte någon av dessa. Klicka på fortsätt.

Om du inte har fått ett mejl eller sms med aktiveringslänken kan du logga in på Mitt Telia för att se dina uppgifter.

Ange e-postadress för TV4 Play-konto

Fyll i användaruppgifter

Fyll in din e-postadress som du önskar ha som användarnamn och klicka på fortsätt.

Välj lösenord TV4 Play

Välj lösenord

Välj ett lösenord som innehåller minst åtta tecken och klicka därefter på fortsätt.

Fyll i mer information om dig TV4 Play

Skapa konto

Nu har du kommit till sista steget. Fyll i förnamn, efternamn, kön, adress, postnummer och födelseår. Du behöver även acceptera användarvillkoren. Därefter klickar du på skapa konto.

Aktiveringen är slutförd för TV4 Play-konto

Börja streama

Klart! Du kan nu logga in och börja titta på valfritt innehåll.