Aktivera Spotify Premium/familj från Telia i mobilen

Har du Spotify sedan tidigare?

Den här guiden vänder sig till dig som inte har ett Premium-konto. Om du redan har Spotify Premium följer du guiden Byt till Telia Spotify Premium eller Telia Spotify familj.

Om någon annan i din familj betalar för Spotify Familj från Telia behöver den personen bjuda in dig via Spotifys hemsida.

1. Följ aktiveringslänken

Gå in på adressen www.telia.se/aktiveraspotify och ange ditt mobilnummer och den engångskod du får via sms till det mobilnumret. Klicka på Fortsätt.

2. Skapa ett konto

Välj Jag skapar ett nytt Telia Spotify Premium och klicka på Fortsätt.

3. Lämna dina uppgifter

Fyll i de uppgifter som efterfrågas och som är obligatoriska (välj användarnamn och lösenord, ditt personnummer, ditt postnummer och din e-postadress).

4. Godkänn Spotifys användarvillkor och sekretespolicy.

5. Klicka på Aktivera.

6. Hämta Spotifys app

Hämta hem Spotify-appen till din mobil eller surfplatta genom att med mobilen eller surfplattan gå in på m.spotify.com eller söka på ”Spotify” i app-butiken för Apple, Google och Windows Phone. För att hämta hem Spotify till din dator går du in på spotify.com