Aktivera och kom igång med Telia Spotify Premium eller Telia Spotify familj i mobilen

Har du Spotify sedan tidigare?

Om du redan har Spotify Premium måste du först inaktivera ditt Spotify-konto och vänta tills prenumerationen löpt ut innan du kan komma igång med Spotify från Telia. För att inaktivera ditt Spotify-konto, följ guiden Byt till Telia Spotify Premium eller Telia Spotify familj.

Har du ett Spotify Free-konto kan du istället uppgradera till Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj. Om någon annan i din familj betalar ert Telia Spotify Familj behöver den personen bjuda in dig via Spotifys hemsida.

1. Följ aktiveringslänken

Gå in på adressen www.telia.se/aktiveraspotify och ange ditt mobilnummer och den engångskod du får via sms till det mobilnumret. Klicka på Fortsätt.

2. Skapa ett konto

Välj Jag skapar ett nytt Telia Spotify Premium och klicka på Fortsätt.

3. Lämna dina uppgifter

Fyll i de uppgifter som efterfrågas och som är obligatoriska (välj användarnamn och lösenord, ditt personnummer, ditt postnummer och din e-postadress).

4. Godkänn Spotifys användarvillkor och sekretespolicy.

5. Klicka på Aktivera.

6. Hämta Spotifys app

Hämta hem Spotify-appen till din mobil eller surfplatta genom att med mobilen eller surfplattan gå in på m.spotify.com eller söka på ”Spotify” i app-butiken för Apple, Google och Windows Phone. För att hämta hem Spotify till din dator går du in på spotify.com

Bra att veta

När du avslutar Telia Spotify Premium övergår ditt konto till att bli ett Spotify Free. Alla spellistor, kontouppgifter och sociala kopplingar kommer att finnas kvar. När du hör reklam i din Spotify-tjänst vet du att ditt Premium-konto är avslutat. Nedgraderingen kan ta upp till 30 dagar, beroende på när i månaden ditt abonnemang tecknades.