Aktivera och kom igång med Spotify i datorn med bredband från Telia

Har du Spotify sedan tidigare?

Om du redan har Spotify Premium måste du först inaktivera ditt befintliga Spotify-konto och vänta tills din prenumeration löpt ut innan du kan aktivera ditt Spotify Premium/Spotify Familj från Telia. För att inaktivera ditt Spotify-konto, följ guiden Byt till Telia Spotify Premium eller Telia Spotify familj.

Har du ett Spotify Free-konto kan du istället uppgradera till Telia Spotify Premium.

1. Aktiveringslänk kommer via e-post

När du beställt Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj får du ett e-postmeddelande med en länk för aktivering av tjänsten.

2. Registrera dig

Klicka på länken i e-postmeddelandet och registrera ett nytt Telia Spotify Premium eller Telia Spotify Familj.

3. Länken finns även på Mitt Telia

Om du inte har kvar länken kan du aktivera ditt Spotify-konto på Mitt Telia. Efter att du har loggat in klickar du på Abonnemang. Därefter klickar du på ikonen för Spotify. I rutan som nu visas klickar du på "Registrera" för att komma till aktiveringssidan.

Bra att veta

När du avslutar Telia Spotify Premium övergår ditt konto till att bli ett Spotify Free. Alla spellistor, kontouppgifter och sociala kopplingar kommer att finnas kvar. När du hör reklam i din Spotify-tjänst vet du att ditt Premium-konto är avslutat. Nedgraderingen kan ta upp till 30 dagar, beroende på när i månaden ditt abonnemang tecknades.