Nu blir det ännu billigare att surfa i Europa!

Publicerad: 2016-06-03 12:39 | Taggar: Produktartikel Kategorier:

Nu behöver du inte längre tänka på dyra mobilräkningar när du är utomlands. Telia sänker priserna för samtal, sms och surf i Europa – så att du kan använda din telefon hur du vill, när du vill och var du vill.

Historiskt har utlandsresor lätt blivit förknippade med dyra telefonräkningar. Men den tiden är ett minne blott – nu är det billigare än någonsin att använda telefonen ute i Europa.

– För en modern företagare är resandet en självklar del av arbetet, och det ska inte vara krångligare att driva sitt företag bara för att man är utomlands. Vi vill möjliggöra för våra företagskunder att verkligen kunna använda sina mobiler när de reser inom Europa, säger Peter Lögdal, Mobile Business Manager på Telia.

Sänkta roamingavgifter
För att du ska kunna använda din mobil som vanligt utomlands har Telia sänkt roamingkostnaderna för både samtal, sms, mms och data med upp till 74 procent.

Den som befinner sig i ett annat EU-land och ringer hem till Sverige fick tidigare betala 1.69kr/minut – nu betalar man som hemma i Sverige plus ett mindre påslag på endast 46 öre per minut. När det kommer till SMS blir påslaget 19 öre per SMS. Surf kostade tidigare 1,78kr/MB men kostar nu som i Sverige plus ett påslag på 46 öre per MB. Det vill säga, att om du har Jobbmobil Multi kan du använda din datapott i annat EU-land och betala endast 46 öre per MB. Även att ta emot samtal har blivit billigare; från 44 öre per minut till 10 öre per minut.

Extra surf till jobbmobilen
En annan bonus för Telias företagskunder är att alla kunder med abonnemangen Jobbmobil Multi 50GB eller 100GB nu har fått 200MB surf per dag att förbruka när de befinner sig i ett annat EU-land.

– Vi vill premiera våra kunder, det ska löna sig att vara kund hos Telia. Har man något av dessa abonnemang har man stort behov av surf och då ska man självklart kunna surfa på ett snabbt och smidigt sätt även när man är utomlands, säger Peter Lögdal.

Sommarkampanj på Europasurf
För Jobbmobil Multi-kunder finns också möjligheten att lägga till tjänsten Fastpris Europa, som är det givna valet för den som är flitig användare av mobilen på affärsresorna. Med Fastpris Europa kan du ringa, sms:a och surfa när du vill. I tjänsten ingår 1 000 minuter samtal, 1 000 sms, 1 000 mms och 1 GB surf per månad. Fastpris Europa ingår i tre månader vid nyteckning eller förlängning av abonnemangen Jobbmobil Multi 20, 50 och 100 GB.

Tips! Just nu har Telia kampanj på Fastpris Europa – nu endast 199 kronor/månad (Ordinarie pris: 399 kronor/månad). Gäller begränsad tid.

TIPS:
Här kan du få reda på hur mycket surf som går åt till olika aktiviteter, som till exempel att streama film, ladda internetsidor och skicka bilder.
 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton