Din trygghet hos oss

Funderar du på säkerhet och integritet kring data? Det är viktigt för oss att du har förtroende för hur vi hanterar och lagrar data om ditt företag, att du är medveten om att vi gör det på ett lagligt och pålitligt sätt och hur det går till.

Detta är vår integritetspolicy – den gäller när vi (Telia Sverige AB) tillhandahåller produkter och tjänster till företagskunder (kunden) och för de uppgifter vi är personuppgiftsansvarig för. Den beskriver vår behandling av data och de rättigheter som användare kan utöva – det vill säga en anställd eller uppdragstagare hos företagskunden.

Vi värnar alltid om er integritet och trygghet!

Så utövar du en rättighet

Hur vi använder cookies

Hur skyddar vi barn på nätet?

Hur vi jobbar
med FRA

Kontaktuppgifter

Denna integritetspolicy gäller när Telia Sverige AB (Telia) tillhandahåller produkter och tjänster till företagskunder (kunden) och för de uppgifter som Telia är personuppgiftsansvarig för. Policyn beskriver vår behandling av data och de rättigheter som den registrerade, det vill säga en anställd eller uppdragstagare hos kunden (användare), kan utöva för data som rör användaren. Data som omfattas av integritetspolicyn är en del av den information som vi behandlar för att tillhandahålla produkter och tjänster till kunder. Integritetspolicyn gäller även vid besök på våra webbplatser som vänder sig till kunder i Sverige, men inte för något annat företags webbplats eller tjänster, även om de kan nås via Telias nät eller tjänster.

Telias behandling av personuppgifter på uppdrag av kunden omfattas inte av denna integritetspolicy.

Om integritetspolicyn uppdateras meddelar vi det här. Då kommer vi att spara tidigare versioner i ett arkiv som du hittar här