Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Ett urval av inspirerande länkar

Publicerad: 2015-09-03 12:02 | Kategorier:

Här har vi samlat intresseväckande läsning om allt från hur en digital penna kan avslöja tidiga tecken på Alzheimers och hur du kan googla dig till ett jobb på Google.

Navigationsapp där barnröster varnar
Försäkringsbolaget If lanserar en gratis navigationsapp där rösten utgörs av barn när man är i närheten av skola. Syftet är enligt If att öka bilförarens uppmärksamhet i dessa områden.
Läs artikeln här

Digital penna kan avslöja sjukdomar
Forskare har utvecklat en penna som analyserar hur patienter ritar med den och kan därigenom upptäcka tidiga tecken på exempelvis Alzheimers och demens.
Läs artikeln här

Googlesökning gav jobb på Google
Underskatta inte en bra googling. Det vet Max Rosett, vars Googlesökning på avancerade programmeringstermer ledde till en anställning på just Google.
Läs artikeln här

50 miljarder maskiner i molnet
Allt fler inser fördelen med att vara uppkopplade i molnet. En av dem är General Electrics mjukvaruchef, som vill skapa ett helt eget industrimoln för företagets alla produkter.
Läs artikeln här 

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton