Information: Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse. Fortsätter du använda webbplatsen accepterar du att cookies används. Läs mer
navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart telia-logo-reverted global-level-alert-warning global-level-alert-information icon_twitter_footer

Teknikspaning

Publicerad: 2015-10-26 13:57 | Kategorier:

Intresserad av mer läsning? Här kan du läsa om hur mobilförbud ska få eleverna att leka mer på rasterna, varför ditt säkra lösenord inte är så säkert och mycket mer.

Förbjuder mobiler – vill få aktivare elever
På en skola i Göteborg har rektorn nu infört ett totalt mobilförbud, och syftet är att få eleverna att leka mer på rasterna.
Läs mer här.


Glöm allt du lärt dig om säkra lösenord
Har du tagit till dig alla råd om säkra lösenord? Glöm dem! Det menar man i den här artikeln på sajten technologyreview.com.
Läs mer här.


Så många undviker reklam
TNS Sifo visar i ny undersökning att 30 procent av svenskarna är negativt inställda till reklam och 41,2 procent till och med gör aktiva försök för att undvika reklam.
Läs mer här.


Bentley vill sälja bilar med ansiktsigenkänning
Appen Bentley Inspirator ska med hjälp av ansiktsigenkänning använda folks minspel för att identifiera passande bilmodell från Bentley.
Läs mer här.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

Chatta med Telia

För att vi ska kunna hjälpa dig snabbare ber vi dig fylla i några uppgifter. Telia kommer att spara chattkonversationen i 60 dagar.

Vill du spara din historik?

För att få historiken skickad till dig fyll i din mejladress.
Toggla chat
arrow-down arrow-up Telias Twitter Telias blogg Telias YouTube Telias Facebook Telias LinkedIn telia-logo close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton