Bästa apparna för alla nivåer i företaget

Publicerad: 2015-06-05 12:42 | Taggar: Appar Kategorier:

Det mobila arbetslivet ger en ökad flexibilitet, men det gäller att ha rätt verktyg för att maximera möjligheterna. Här är fem appar som hjälper företagets mobila medarbetare att få full koll på projekten, teamet, utgifterna och annat viktigt.

Full koll inför mötet
Den inbyggda kalendern i Iphone kanske duger, men så smart är den inte. Sunrise är ett perfekt hjälpmedel för HR-chefen som har många anställda att hålla reda på. Inför ett möte får du nämligen information om mötesdeltagarna, information som appen hämtar från sociala nätverk. Förutom det kan du hämta uppgifter från en massa olika tjänster som Evernote, GitHub, Twitter och Trello. Sunrise finns för iOS, Android och Amazons Kindle-plattor.

Mer info: https://calendar.sunrise.am/

Teamwork i praktiken
För enkel och överskådlig kommunikation med dina kollegor och teammedlemmar finns idag flera olika tjänster att välja mellan, som Telegram, Slack och Basecamp. Vi vill dock slå ett slag för Asana som seglat upp som en utmanare. Asana är lite av en projektledares dröm: projekthantering utan mail. Här kan du skicka meddelanden, dela filer, göra listor och sätta deadlines. Asana funkar på iOS och Android och kostar från 24 dollar i månaden för ett team på upp till fem personer.

Mer info: https://asana.com

Full koll på det sociala
Marknadsföring idag handlar mindre om direktreklam och mer om sociala medier. Problemet är att det finns så många. Med Hootsuite får säljchefen full koll på alla interaktioner på ett ställe, schemalägger uppdateringar, publicerar på flera tjänster samtidigt och får statistik över följare och interaktioner. Hootsuite är webbaserat men har även appar för iOS och Android. Om du vill testa Hootsuite finns en gratisvariant med stöd för tre konton, annars kostar det från tio dollar i månaden.

Mer info: www.hootsuite.com

Mobila utgifter under kontroll
Den som verkligen arbetar mobilt, till exempel en utesäljare som kör mycket bil, vet hur tråkigt det är att räkna kronor och kilometer för hand. Travelreporter är en svensk app som gör det här åt dig med hjälp av telefonens inbyggda GPS. Det finns visserligen många andra liknande appar (Trippeo är ett exempel), men fördelen med Travelreporter är att den är på svenska och därmed stödjer kronor och kilometer. Appen kostar 49 kronor men finns i nuläget bara till Iphone.

Mer info: rad.se/iphone.nsf

Tips! Smidigt med appar i Telias utbud
I Telias utbud av appar/molntjänster finns ett flertal som kan underlätta för dina olika verksamhetsdelar. Köp som prenumerationstjänst och lägg enkelt till eller ta bort användare utifrån verksamhetens aktuella behov. En av dem är OneDrive som sparar filer i molnet för att enkelt och flexibelt kunna tillgå dem oavsett vart ni befinner er. En annan är Office 365 som är en prenumerationstjänst för Office paketet innehållande Microsoft Word och Microsoft Powerpoint.

Mer info: https://appmarket.telia.se/home

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

close information navigation-arrow-down navigation-arrow-right panic playbutton