navigation-profile navigation-search navigation-menu navigation-services navigation-mail navigation-mail navigation-laddarefill navigation-forum navigation-close navigation-plus navigation-minus navigation-chevron-right navigation-newspaper heart

Samsungs nya klocka - en telefon?

Publicerad: 2014-09-03 15:56 | Taggar: Wearables Kategorier:

Böjd skärm och 3G – Samsung visade nyligen upp sin nya smarta klocka. Men de är inte ensamma om att visa upp nyheter – även LG och Apple är på gång med klockor.

Samsung visade nyligen upp sin nya smarta klocka Gear S som börjar säljas i oktober. Skärmen är fyrkantig, 2 tum stor och böjd. Förutom att visa tiden har klockan pulsmätare, barometer, gps och uv-läsare. Men den har ytterligare en finess – 3G-koppling som gör att den även går att ringa med. Förutom 3G har klockan även wifi.

Fler nyheter på klockfronten
Det är inte bara Samsung som släpper klocka i oktober. LG har också visat upp en nyhet – G Watch R. Till skillnad från Samsungklockan har den rund skärm.

Och sist men inte minst – det seglivade ryktet om att Apple är på gång med en klocka har fått ny fart. Det sägs att företagets utmanare Iwatch kommer att visas upp på en presskonferens den 12 september. Den som väntar får se.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Få det senaste om trender, teknik och digitalt i din inbox.

arrow-downt arrow-downt information navigation-arrow-down navigation-arrow-right