Sollentuna: Koppla in bredband med Smart Wifi-router på CTS

Det här behöver du för att koppla in bredband:

• Din CTS behöver vara igång och lampan WAN behöver lysa.
  1. Koppla din dator eller din Smart Wifi-router till din CTS

Koppla en nätverkskabel från valfri port på din CTS till uttaget på din Smart Wifi-router som kan heter ”WAN”.

Här är en guide för att ansluta till wifi.

Vill du inte ansluta via wifi kopplar du en nätverkskabel från valfri port på din CTS till nätverksuttaget på din dator.

2. Fler tips

Koppla in tv
    Ska du även koppla in tv? Följ den här guiden.

Koppla in bredbandstelefoni
    Vill du även koppla in bredbandstelefoni? Följ den här guiden.