PiteEnergi: Koppla in bredband med Smart Wifi-router på Raycore

Det här behöver du för att koppla in bredband:

• Din Raycore behöver vara igång och lampan FX behöver lysa.
  1. Koppla din dator eller router till din Raycore

Koppla en nätverkskabel från valfri port på din Raycore till uttaget på din router som kan heter ”WAN”.

Här är en guide för att ansluta till wifi.

Vill du inte ansluta via wifi kopplar du en nätverkskabel från valfri port på din Raycore till nätverksuttaget på din dator.

2. Fler tips

Koppla in tv
    Ska du även koppla in tv? Följ den här guiden.

Koppla in bredbandstelefoni
    Vill du även koppla in bredbandstelefoni? Följ den här guiden.