FRIGÖR EN LICENS FÖR TELIA TRYGG

Så här gör du för att frigöra en licens för Telia Trygg. Du kan antingen göra det direkt i Telia Tryggs mobilapp, eller via portalen i en webbläsare. Har du Telia Trygg 1 via din BRF där det bara ingår 1 licens så måste du göra det via portalen i en webbläsare.
Från steg 4 hittar du steg-för-steg för mobil.

1. Via portalen Trygg i en webbläsare:

Logga in i portalen (telia.se/mysafe) och välj den enhet du vill frigöra.

2. Klicka på enheten vars licens du vill frigöra

Tryck sedan på Release license/Frigör licens

3. Bekräfta

Bekräfta sedan genom att trycka Release license/Frigör licens igen.

4. Via mobilappen:

1. Gå till ”Personer”-vyn längst ner till höger

5. Gå in på profilen där den enhet du vill frigöra finns Gå in på profilen där den enhet du vill frigöra finns.
  6. Tryck på den enhet du vill frigöra licensen för
  7. Tryck på Frigör Licens Tryck på Frigör Licens. Verifiera genom att logga in med dina inloggningsuppgifter.