Abonnemang för företag

Mobilabonnemang för företag från Telia – hitta det som passar ditt företags behov bäst. Gör jobbet enklare med Telia.

Man framför kontorsbyggnad som tittar på mobil och justerar hörlur.
  • Surfa med 5G

  • Sveriges bästa mobilnät, enligt Umlaut 2022

  • Snabbt och stabilt

Halva priset på växel i 6 mån

Nya och befintliga kunder med Jobbmobil 50 GB, Obegränsad eller Obegränsad Plus får prova vår växellösning Touchpoint för halva priset i 6 månader.

Prata med en expert

Vill du ha hjälp att välja rätt abonnemang till företaget?

Det betyder att abonnemanget om du använder en 5G-mobil kopplar upp mot 5G-nätet på alla de platser där det är utbyggt. 

För närvarande kan du surfa med 5G i 130 tätorter och områden i Sverige.

Du kan se var det finns 5G-täckning på vår täckningskarta

Telias bästa företagsabonnemang för mobilen är Telia Jobbmobil Obegränsad Plus. Utöver fria samtal, sms och surf är det 5G-kompatibelt med hastigheter upp till 1500 Mbit/s. Ett extra datasimkort samt en licens till Microsoft 365 ingår på köpet.

Telias abonnemang för företagstelefonen är följande:

  • Telia Jobbmobil Obegränsad Plus

  • Telia Jobbmobil Obegränsad

  • Telia Jobbmobil 50 GB

  • Telia Jobbmobil 10 GB

Högre upp på denna sida hittar du mer information om alla företagsabonnemang och kan jämföra dem sida vid sida.

I Obegränsad Plus har vi samlat de tjänster och funktioner som vi tror att du kommer att ha störst nytta av i arbetslivet. Du får en högre teoretisk maxhastighet (upp till 1500 Mbit/sek), jämfört med de andra abonnemangen i Telia Jobbmobil. Dessutom ingår Microsoft 365 Business Basic-licens värd 60 kr/mån utan extra kostnad samt ett extra datasimkort som du kan placera i exempelvis en mobil wifi-router eller surfplatta.

Ja, du kan lägga till upp till fem datasimkort på ditt abonnemang. I Obegränsad Plus ingår ett i abonnemanget, varje extra datasimkort därefter kostar 199 kr/mån.

När du tecknar ett Jobbmobil Obegränsad Plus-abonnemang får du ett sms till det nya numret med information om rabatten och ett formulär du fyller i för att aktivera den. 

En förutsättning för att ta del av rabatten är att du som kund är registrerad på CloudHub och köper licenserna där. Läs mer om hur du blir det här.

När abonnemanget är aktiverat drar vi automatiskt av en rabatt motsvarande priset för en Microsoft 365 Business Basic-licens i CloudHub. Är du redan registrerad i CloudHub och har köpt licenser där tidigare kommer rabatten dras av vid kommande faktureringstillfälle.

Teams, Exchange, OneDrive och SharePoint (e-post- och kalenderhantering, fillagring och fildelning), samt webb- och mobilversioner av Word, Excel och PowerPoint.

Du ringer, sms:ar och mms:ar för samma pris när du är i ett annat EU/EES-land som när du är i Sverige. Detta gäller när du ringer eller skickar meddelanden inom eller mellan EU-/EES-länder samt till Sverige. 

Du surfar till samma pris när du är i ett annat EU/EES-land som hemma i Sverige. Du kan använda den surfmängd som ingår i ditt abonnemang, upp till 50 GB per månad. 

Vid samtal, sms eller mms från Sverige till utlandet gäller aktuell utlandsprislista.