Få ut mer av mobilen på utlandsresan


Oavsett om du reser till andra sidan jorden eller till något av våra grannländer har vi en tjänst som passar just din resa. 

Stå aldrig utan surf på resan

Inom Norden och Baltikum använder du den surfmängd som ingår i ditt abonnemang. Önskar du köpa till extra kan du fylla på med surf precis som hemma. Läs mer här.

I övriga EU/EES-länder samt Storbritannien kan du använda den surfmängd som ingår i ditt abonnemang, upp till 50 GB. Har ditt abonnemang en surfmängd som är lägre än 50 GB kan du fylla på med surf precis som hemma, tills att du når surfbegränsningen.

Utanför EU/EES gäller Surf Abroad, som ger dig automatisk kostnadskontroll på internationell mobilsurf. Du kan använda en viss mängd surf per dygn upp till ett maximalt dagspris. Läs mer om Surf Abroad

Nyhet: Vi har förbättrat våra surfpaket utomlands. I de flesta länder utanför EU/EES erbjuder vi sedan juni 2022 möjligheten att köpa olika paket med extrasurf så att du får ut mer av din mobil under resan. Beroende på vilket land du är i kan du välja paket på 1, 3, 5, 10 eller 20 GB som är giltiga i två veckor. Läs mer om vad som gäller i olika länder i utlandsprislistan.
 

Ring billigare med våra tilläggstjänster

Reser du utanför EU har vi tre tjänster som ger dig kraftigt rabatterat pris på samtal. Resetjänsterna kostar 19kr/mån per tjänst. De har en bindningstid på 30 dagar och kan därefter sägas upp. Du kan både beställa och avsluta tjänsterna via MyBusiness.

Res Västerut - USA och Kanada
Beställ: Sms:a WEST till 4466
Prislista

Res Söderut - Brasilien, Chile, Egypten, Qatar, Förenade Arabemiraten, Saudiarabien och Sydafrika
Beställ: Sms:a SOUTH till 4466
Prislista

Res Österut - Australien, Hong Kong, Israel, Japan, Kina, Malaysia, Ryssland, Singapore, Sydkorea och Taiwan
Beställ: Sms:a EAST till 4466
Prislista

Tjänsterna ovan kan du även beställa i MyBusiness.

SÖK SUPPORT