Uppsägning av Telia Spotify

Om du har ett Spotify-abonnemang från Telia som är kopplat till ett bredbandsabonnemang behöver du kontakta oss för att avsluta tjänsten.

Är tjänsten knuten till ett mobilabonnemang kan du skicka "Stopp Spotify" till 4466 från det mobilnummer som tjänsten är kopplad till. Det går också bra att avsluta Spotify via Mitt Telia

Gör så här:

1. Logga in på Mitt Telia.
  2. Klicka på det Mobilabonnemang som din Spotify-tjänst är knuten till.
  3. Gå till rubriken Tjänster och klicka på Underhållning/nöje.
  4. Klicka på knappen Avbeställ bredvid din Spotify-tjänst.

Bra att veta

När du avslutar Telia Spotify Premium övergår ditt konto till att bli ett Spotify Free. Alla spellistor, kontouppgifter och sociala kopplingar kommer att finnas kvar. När du hör reklam i din Spotify-tjänst vet du att ditt Premium-konto är avslutat. Nedgraderingen kan ta upp till 30 dagar, beroende på när i månaden ditt abonnemang tecknades.