Logga in på kontrollpanelen

Kontrollpanelen används när du vill göra ändringar eller lägga beställningar för alla dina webbhotell- och dns-tjänster hos Telia.

1. Logga in på kontrollpanelen för webbhotell.
  2. Använd användarnamnet och lösenordet som du har fått via e-post.

Om du glömt ditt lösenord eller saknar e-postmeddelandet med dina uppgifter kan du klicka på Forgot password? för att få nya uppgifter skickade till din e-post.