Förnya IP-adress

Om du får felmeddelande ”ip-adressen är ogiltig” eller liknande behöver du förnya ip-adressen.

  1. I Windows gör du följande:

    Gå in på Kontrollpanelen och välj Nätverksanslutningar.

  2. Högerklicka på Anslutning till lokalt nätverk och välj Reparera. Har du en wifi-router inkopplad bör du starta om den.

    Har du nyligen bytt nätverksenhet kan du behöva vänta upp till 20 minuter innan den nya enheten får en ip-adress.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!