Beställ e-sim

Vi hjälper dig att beställa e-sim till ditt företagsabonnemang.

Nedan följer stegen hur du gör via MyBusiness.

1. Välj Beställ
  2. Välj Mobilabonnemang
  3. Följ stegen för att välja abonnemangsform och mobilnummer
  4. Under sektionen Simkort, välj E-sim
  5. Välj om du vill skicka QR-koden till slutanvändarens e-postadress eller om den ska visas direkt på skärmen
  6. Genomför beställningen
  7. Slutanvändaren aktiverar sitt e-sim genom att scanna QR-koden med mobilen och samtidigt är uppkopplad mot ett trådlöst wifi

Skanna QR-kod iPhone:

• Öppna Inställningar och välj Mobilnät
  • Välj Lägg till ett mobilabonnemang
  • Kamera-appen kommer nu att öppnas och kund behöver  skanna sin QR-kod (instruktion om detta kommer stå på displayen)
  • Tryck på Mobilabonnemanget har upptäckts
  • Tryck på Fortsätt längst ner på skärmen.
  • Tryck på Lägg till mobilabonnemang.
  • Ange pinkod
  • Klart

Skanna QR-kod Android:

• Öppna Inställningar och välj Anslutning
  • Välj simkortshanterare
  • Välj Lägg till ett mobilavtal och sedan Lägg till med QR-kod
  • Kamera-appen öppnas, skanna QR-koden