DDoS Protection

Säkra din verksamhet med Telias avancerade DDoS-skyddslösningar.

Telia Company Reinvention 22 inverted

Skydda verksamheten mot attacker

En DDoS-attack kan få allvarliga konsekvenser för er verksamhet. Med DDoS Protection kan ni tryggt skydda er mot dessa hot. Vi övervakar och filtrerar oönskad trafik, vilket säkerställer att era internetbaserade tjänster förblir tillgängliga och fungerar optimalt, även under attacker.

  • Telia stoppar attacken direkt

    DDoS emergency protection ger skydd tills Telia DDoS protection är levererat.

  • Automatiskt försvar

    Snabb detektering och respons mot DDoS-attacker.

  • Robust skydd

    Högpresterande och skräddarsydda skyddslösningar.

Är ni under pågående attack?

Är din organisation under attack och ni saknar DDoS skydd? Telia DDoS Emergency Protection ger snabbt ett fullgott skydd tills Telia DDoS Protection är levererat.

Ni får ett skydd inom några timmar.

Hitta ett paket som passar dig

Paket Small

För internetanslutningar upp till 300MBit.

Paket Standard

För internetanslutningar upp till 10GBit.

Vill du veta mer om DDoS Protection?

Prata med en rådgivare.

En DDoS-attack (Distributed Denial of Service) är en form av cyberattack där en angripare överbelastar en webbplats eller ett nätverk genom att generera en stor mängd trafik från flera källor samtidigt. Detta resulterar i att den attackerade tjänsten blir otillgänglig för legitima användare. Angriparen kan utnyttja sårbarheter eller mobilisera ett botnät för att genomföra attacken.

Telia DDoS Protection kan hantera olika typer av DDoS-attacker, inklusive UDP-flodattacker, SYN-flodattacker, HTTP-förvrängningsattacker och DNS-amplifieringsattacker. Vår lösning använder sig av avancerade algoritmer och filter för att identifiera och filtrera ut den oönskade trafiken, vilket möjliggör en kontinuerlig och säker drift för dina internetbaserade tjänster.

Telia DDoS Protection har snabb responsförmåga när det gäller att upptäcka och reagera på DDoS-attacker. Vår avancerade övervakningsteknik och realtidsanalys gör det möjligt för oss att identifiera och agera på hot inom några sekunder eller minuter. Vi har dedikerade team av experter som är tillgängliga dygnet runt för att hantera eventuella attacker och säkerställa att dina internetbaserade tjänster förblir tillgängliga för dina användare.