Sveriges största filmbutik
Titta var och hur du vill
Sveriges nöjdaste kunder

Trailers 2021 – nya hyrfilmer i filmbutiken

Här hittar du några nya filmer som finns i filmbutiken. 

Wrath of Man

En nyanställd säkerhetsvakt för värdetransporter överraskar sina medarbetare under ett rån när han visar upp oanade talanger för att avvärja det. Detta får dem att undra vem han är och var han kommer ifrån. Snart blir hans motiv och bakgrund känd när han tar till drastiska åtgärder för att få sin hämnd. Premiär 18 oktober.


Logga in för att hyra filmen

 

I krig med morfar

Peter är en helt vanlig sjätteklassare som gillar gaming och att hänga med kompisarna. När morfar Ed flyttar in i familjens hus måste Peter ge honom sitt älskade rum för att istället bo i det läskiga rummet på vinden. Han hämnas genom att tillsammans med sina vänner hitta på uppfinningsrika pranks, men väntar sig inte att morfar ska samla ihop ett eget kompisgäng för att slå tillbaka mot dem. Nu är det fullt krig och vinnaren får rummet!


Logga in för att hyra filmen

Tom & Jerry

En av de mest älskvärda rivaliteterna genom tiderna får nytt liv när Jerry checkar in på New Yorks finaste hotell under bröllopsnatten av “århundradets bröllop”. Detta tvingar en desperat eventplanerare att anställa Tom för att bli av med Jerry. Den följande katt och råtta-leken hotar att förstöra både bröllopet och hela hotellet. Men snart uppstår ett ännu större problem, en diaboliskt ambitiös person i personalen börjar kämpa mot Tom, Jerry och eventplaneraren.


Logga in för att hyra filmen

En runda till

Det finns en teori om att människan är född med en halv promille för lite. Martin är gymnasielärare. Han känner sig gammal och trött och hans äktenskap har gått i stå. Uppmuntrad av teorin inleder Martin och hans tre vänner ett experiment att ständigt vara alkoholpåverkade. Om Churchill vann andra världskriget i en tät dimma av sprit, vad kunde de starka dropparna inte göra för dem och deras studenter?


Logga in för att hyra filmen

KOM IGÅNG – HYR FILM I TELIA PLAY

 • Månadens premiärer

  Här hittar du fler tips på nya filmer och premiärer.

  Läs mer
 • Telia Tv

  Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för sjätte året i rad!

  Läs mer
 • Telia Play

  Vi har massor av streamingpaket för dig som bara vill streama!

  Läs mer