Växla mellan 2G, 3G och 4G nät med ZTE MF93D, MF910D

Ditt modem ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle modemet inte ställa om sig kan du själv växla mellan 2G, 3G eller 4G.

1. Logga in på routern genom att skriva in adressen 192.168.32.1 i en webbläsare.

2. Koppla ned från internet om du är ansluten.

3. Logga in genom att ange Användarnamn Admin och Lösenordet Admin.

4. Välj Anslutning i övre menyn och sedan Nätverk i vänstermenyn.

5. Välj vilket nät du vill använda i rullgardinsmenyn för Inställningar och klicka på Använd.

6. Nu kan du ansluta till internet.