Växla mellan nät med mobilt bredband ZTE MF823D

Ditt modem ställer automatiskt om sig till det nät som ger dig bäst uppkoppling. Skulle modemet inte ställa om sig kan du själv växla mellan 2G, 3G eller 4G.

1. Anslut modemet till datorn och öppna programmet för ditt mobila bredband

Tänk på att du måste vara nedkopplad från internet för att kunna byta nät.

2. Klicka på Anslutning i den övre menyn och sedan på Nätverk i den vänstra spalten.

3. Gå till Nätverkstyp och välj nät. Klicka sedan på OK.