Play+ appen för iPhone, iPad och Apple TV

  1. Ladda ner appen Telia Play+.

    Du hittar den i App Store eller genom att klicka här.

  2. Logga in på ditt Play+ konto

    Öppna appen i din iPhone, iPad eller Apple TV och logga sedan in med dina användaruppgifter. 

    OBS! Tänk på att du inte kan hyra film direkt via appen i din iPhone, iPad eller Apple TV. Du hyr istället via datorn eller via webbläsaren i din iPad eller iPhone och tittar därefter i Play+ appen. För mer information, klicka här.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Klar

Tack för ditt bidrag!

SÖK SUPPORT