Använda Play+ på flera enheter

Titta samtidigt på flera enheter

Du kan använda Play+ på två enheter samtidigt.

Registrerade enheter för ett konto

Du kan ha max fyra enheter registrerade mot ett konto i Play+.

När du loggar in på Play+ på en enhet registreras den automatiskt mot ditt konto, och fortsätter vara registrerad i 30 dagar efter den senaste inloggningen. Använder du Windows Phone? Se till att du har den senaste uppdateringen av appen.

Har du fyra registrerade enheter på ditt konto kan du inte logga in på någon ny enhet förrän 30 dagar efter den senaste inloggningen på en av enheterna. När 30 dagar har gått kan du logga in på en ny enhet, och den ersätter då den enheten som du inte har varit inloggad med på på 30 dagar. Bytet sker automatiskt.

Om du redan har använt Play+ på fyra enheter och försöker registrera en ny kommer du att få ett felmeddelande om detta.