Problem med Storytel i datorn

Om du upplever problem med Storytel via datorn kan det bero på olika saker. Nedan finns ett antal tips du kan använda om du vill felsöka tjänsten.

• Se till att Java är installerat och uppdaterat på din dator.
  • Se till att din webbläsare är uppdaterad.
  • Pröva med en annan webbläsare (t ex Safari eller Firefox om du använder Internet Explorer eller Chrome)

För vidare hjälp är du välkommen att kontakta vår kundtjänst.