Konfigurera e-post med Android

Så här ställer du in din e-post från Telia i en Android-mobil.

1. Öppna dina program och klicka på Inställningar.

2. Välj Moln och konton.

3. Klicka på Konton.

4. Välj Lägg till konto.

5. Välj E-post.

6. Fyll i din e-postadress och lösenord. Klicka sedan på Manuell inställning. Har du glömt ditt lösenord klicka här.

7. Välj IMAP-konto.

8. Inkommande server

IMAP-server ska vara mailin.telia.com, säkerhetstyp SSL och port 993.

9. Utgående server

SMTP-server ska vara mailout.telia.com, säkerhetstyp SSL och port 465.

10. Aktivera synkronisering för att läsa in dina gamla mejl i mobilen.

11. Problem?

Om det inte fungerar kan du använda vår automatiska felsökning

Vad är skillnaden?

Använd POP3 om du vill spara dina mail lokalt på endast en enhet och IMAP om du vill kunna läsa dina mail på flera enheter.