Glömt lösenord till Spotify

1. Återställ lösenordet

Om du har glömt ditt lösenord och vill ha ett nytt går du till Lösenordsåterställning på Spotifys hemsida. Fyll i din e-postadress och klicka på Skicka

OBS! Om du brukar logga in på Spotify med dina användaruppgifter för Facebook kan du ändra ditt lösenord under Inställningar och Allmänna kontoinställningar på Facebook.

Glömt lösenord spotify
  2. Ett e-postmeddelande kommer att skickas till dig.

3. Följ e-postlänken

E-postmeddelandet innehåller en länk som du kan använda för att ändra ditt lösenord. I e-postmeddelandet står också ditt användarnamn. Om du inte får något e-postmeddelande, kontrollera så att det inte hamnat i mappen för skräppost.