Ändra pinkod till Play+

  1. Logga in på ditt Play+ konto via datorn eller Play+ appen

    Klicka på Logga in och fyll i dina användaruppgifter.

  2. Klicka på Mitt konto och därefter på Inställningar. Använder du Play+ appen, gå till menyn högst upp till vänster och välj sedan Inställningar.

  3. Gå till Pinkod för köp av hyrfilm och klicka på Ändra.

  4. Ange din nuvarande pinkod och välj sedan en ny. Klicka därefter på Skicka. En bekräftelse skickas nu till din registrerade e-postadress.

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mailar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

SÖK SUPPORT