Seal Team s.3 | Premiär 2/12 på V series eller när du vill på Viaplay
Vi följer ett SEAL-teams professionella och privata liv när de skickas på hemliga och farliga uppdrag, och uppvisar en orubblig patriotism och orädd hängivenhet även vid överväldigande odds.

Freakish s. 1 | Premiär 4/12 på V series eller när du vill på Viaplay
En grupp elever fångade på en gymnasieskola måste kämpa för överlevnad när blodtörstande mutanter tar över efter en härdsmälta vid stadens kemiska fabrik.

The Head s.1 | Premiär 6/12 på V series och Viaplay
En utvald grupp forskare kommer att stanna kvar vid en forskningsbas på Sydpolen under de långa polarnätterna. Men mitt under vintermörkret upphör plötsligt all kommunikation från basen...

Quiz | Premiär 7/12 på C More
Verklighetsbaserad miniserie om Charles lngram, känd för att ha fuskat sig igenom den brittiska versionen av "Vem vill bli miljonär?". Efter hans vinst år 2001 fattar produktionen misstankar och snart visar det sig att lngram haft medhjälpare i publiken. 

Your Honor | Premiär 7/12 på HBO Nordic
Den högt respekterade domaren Michael Desiatos son blir involverad i en hit-and-run. Desiato skyddar sin son och detta leder till ett dramatiskt fall där lögner och bedrägerier står i centrum och där man inte kan lita på någon. 

Euphoria | Premiär 7/12 på HBO Nordic
Superstjärnan Zendaya medverkar i en dynamisk HBO-dramaserie som följer en grupp high school-elever när de tar sig fram genom ett minfält av droger, sex, identitet, trauma, sociala media, kärlek och vänskap i dagens alltmer instabila värld.

Timeless s.1 | Premiär 8/12 på V series eller när du vill på Viaplay
En grupp osannolika hjältar reser genom tiden och jagar brottslingar i ett försök att bevara den amerikanska historien, vilket får oanade konsekvenser.

The New Pope | Premiär 10/12 på HBO Nordic
Lenny Belardo, känd som påven Pius XIII, ligger i koma efter en hjärtinfarkt och kyrkan letar nu efter hans ersättare. Engelsmannen Sir John Brannox verkar vara ett perfekt val men visar sig dölja både hemligheter och svagheter. 

The Defeated s.1 | Premiär 13/12 på V series och Viaplay 
New York-polisen Max McLoughlin anländer till Berlin sommaren 1946, för att skapa en ny polisstyrka i krigets kaotiska efterdyningar och för att hitta hans förmodat döda bror.

Raised by Wolves | Premiär 16/12 på HBO Nordic 
De två människoliknande androiderna, Mother & Father, har fått i uppdrag att uppfostra mänskliga barn på en mystisk jungfruplanet. Eftersom den växande människokolonin hotas med förstörelse på grund av religiösa motsättningar, upptäcker androiderna att det är en svår uppgift att kontrollera mänsklig tro.

The Stand | Premiär 17/12 på HBO Nordic 
Ett globalt och dödligt virus har förstört planeten och lämnat världen i en mardröm. Vi följer en liten grupp överlevande som leds av den 108 år gamla modern Abagail, som kämpar för att säkerställa mänsklighetens överlevnad.

Sløborn | Premiär 21/12 på HBO Nordic
När ett fågelinfluensaliknande virus sprids av duvor i norra Kina är det ingenting som berör människorna på en liten, idyllisk ö i Nordsjön. En dag spolas en segelbåt med mumifierade kroppar upp på land och med dem kommer viruset till ön.