Lägg till e-postkonto

Så här kommer du igång med e-post i din iPhone eller iPad.

  1. Gå till Inställningar.

  2. Välj E-post.

  3. Välj Konton.

  4. Välj Lägg till konto.

  5. I listan väljer du Annat.

  6. Fyll i dina uppgifter och klicka på Nästa. Har du glömt lösenordet, klicka här.

  7.  Välj vad du vill synkronisera och klicka på Nästa.

  8. Om e-postadressen och lösenordet är korrekt angivet är ditt e-postkontot konfigurerat. Starta Mail för att nå ditt e-postkonto. 

Glömt lösenordet?

Har du glömt lösenordet till din e-post kan du skapa ett nytt lösenord på Mitt Telia. 

Spara eller dela den här guiden

Ange din e-post så mejlar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.emailStatusMessage}}

Ange ditt mobilnummer så skickar vi en länk till den här guiden.

{{shareGuideController.model.smsStatusMessage}}

Vad tycker du om den här sidan?

Observera att detta bara gäller synpunkter ang. förbättringar av Telia.se. Vi hanterar inte kundärenden. Alla synpunkter sparas.

Tack för ditt bidrag!

cf-close-icon cf-add-round-icon cf-remove-round-icon cf-star-icon cf-check-icon

SÖK SUPPORT