Ställ in din iPhone/iPad för e-post

Så här gör du för att läsa din e-post från Telia i din iPhone/iPad.  Här kan du se en kort video som visar hur du gör. Vill du hellre läsa en guide scrollar du bara ner.

1. Gå till Inställningar.

Kom igång med din e-post - Apple iOS
  2. Välj Konton och lösenord.

Obs! Om du inte uppdaterat till iOS 11 kan du inte se detta alternativ, då väljer du istället E-post.

3. Klicka på Lägg till konto.

Obs! Om du inte har uppdaterat till iOS 11 väljer du Konton och därefter Lägg till konto

4. I listan väljer du Annat.

Välj typ av konto
  5. Klicka på Lägg till e-postkonto

6. Fyll i dina uppgifter och klicka på Nästa. Har du glömt lösenordet, klicka här.

Fyll i dina uppgifter
  7.  Välj vad du vill synkronisera och klicka på Nästa.

Välj vad du vill synkronisera
  8. Om e-postadressen och lösenordet är korrekt angivet är ditt e-postkontot konfigurerat. Starta Mail för att nå ditt e-postkonto.

Starta mailappen
  9. Problem?

Om det inte fungerar kan du använda vår automatiska felsökning

Glömt lösenordet?

Har du glömt lösenordet till din e-post kan du skapa ett nytt lösenord på Mitt Telia.