Aktivera/avaktivera mobildata Sony

1. Öppna inställningar för dataanvändning

Öppna Inställningar och tryck på Dataanvändning

2. Inaktivera eller aktivera Mobildatatrafik

Längst upp på sidan finns det ett skjutreglage för Mobildatatrafik.

• När skjutreglaget är till vänster och grått så är mobilsurf inaktiverad.
    • När skjutreglaget är till höger och grönt så är mobilsurf aktiverat.
  3. Ange en gräns för dataanvändning

Du kan ställa in så att telefonen ger en varning när du uppnått en viss gräns av dataanvändning under en period.

På sidan Dataanvändning ser du en graf som visar hur mycket mobilsurf har används under perioden. Genom att dra i i skjutreglaget upp eller ned så höjer eller sänker du gränsen.

4. Hur mycket använder respektive app

På sidan Dataanvändning ser du en lista över dina appar som visar hur mycket mobilsurf dessa drar. Du kan välja att ställa in Apparna om de ska ha tillgång till mobilsurf eller inte.