Våra tjänster hjälper människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt. 

Vi utvecklar ständigt våra produkter och erbjudanden inom mobil kommunikation, fast telefoni, datakommunikation och bredband. Tillsammans med partners och leverantörer ser vi till att våra kunder har tillgång till de bästa lösningarna. Vårt primära mål är att våra kunder ska vara nöjda.

Telias huvudkontor i Solna.

Innovativa tjänster med hög kvalitet för dig som kund

Telia var först i världen med att lansera 4G – en innovation som gör det möjligt att surfa mobilt, upp till tio gånger snabbare än förut. Vi är också en av landets ledande IPTV-leverantörer och den digitala videobutiken är en av Sveriges populäraste. Telia har nu över 640.000 tv-kunder. Samarbetet med Spotify är annat exempel på en tjänst som vi erbjuder och som är mycket uppskattad av våra kunder.

Läs mer om våra erbjudanden här på telia.se

"Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter"

Vi satsar på våra nät

För att kunna erbjuda de bästa tjänsterna, bygger vi ut fiber, vdsl och 4G för snabbare bredband och bättre kvalitet i mobilnäten. Telia är en av de största investerarna i svensk infrastruktur och vi ser att det är nödvändigt för att Sverige ska bli bäst i världen på att använda digitaliseringens möjligheter. Vi har en egen kundtjänst och ett stort antal butiker i hela landet och finns förstås också på youtube, facebook och i andra sociala medier.

Om Telia

Telia hjälper miljontals människor och företag att kommunicera på ett enkelt, effektivt och miljövänligt sätt genom att tillhandahålla nätanslutning och telekommunikationstjänster.

Läs mer http://www.teliacompany.com