Azure hos Telia

Mer än bara en molntjänst.

Småföretagare med laptop på cafe.

Säkert och flexibelt utifrån era behov

Med Telia Azure kan du släppa tankarna på hur ni ska lagra er data och applikationer. Med en flexibel lösning i molnet har du alltid det du behöver. En säker lösning som hänger med när det sker förändring, så oavsett om bolaget växer eller behöver minska under en tid så har du rätt lösning. Allt utan dyra investeringar.

  • Skalbar lösning för rätt kapacitet

    Rätt kapacitet oavsett om behovet krymper eller växer.

  • Betala inte för mycket

    Betala efter användning utan fast månadskostnad.

  • Enkelt med en leverantör

    En leverantör för både er Microsoft 365 och Microsoft Azure.

Vill du veta mer?

Fyll i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Vi älskar frågor och funderingar

Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Microsoft Azure är en molntjänstplattform som erbjuds av Microsoft. Den ger företag och organisationer möjlighet att bygga, distribuera och hantera applikationer och tjänster i molnet. Azure tillhandahåller en mängd olika molntjänster, inklusive beräkning, lagring, databaser, AI, IoT och mycket mer.

Azure har en stark integration med Microsofts produkter och tjänster, vilket kan vara fördelaktigt för organisationer som använder Microsoft-teknologi. Det är viktigt att välja den plattform som bäst passar dina behov och affärsmål.

Azure prioriterar säkerheten för sina tjänster och data. Plattformen erbjuder flera lager av säkerhet, inklusive brandväggar, identitets- och åtkomsthantering, kryptering och övervakning. Dessutom följer Azure efterlevnadsstandarder som GDPR och ISO 27001 för att säkerställa att data hanteras på ett säkert sätt.

Telia har färdiga paketeringar för att snabbt och enkelt komma igång med resan och migreringen till molnet i Azure. Vi erbjuder rådgivning, konfiguration samt drift och övervakning av tjänsterna i Azure.