Säkerhet och företagsberedskap i Göteborg

23 maj 2024, 09.00–14.00, Johan Willins gata 6, 416 64 Göteborg

Välkommen till vårt säkerhetsevent där vi tar sikte på framtida hot och utmaningar inom företagssäkerhet. Detta är en värdefull möjlighet att lära och förbereda oss för kommande utmaningar. Med Svenska kyrkan på plats, som delar med sig av sina erfarenheter av en nyligen inträffad cyberattack, samt experter från Telia, kommer vi ta avstamp i olika regelverk och föreskrifter (b.la NIS2) för att stärka er organisations beredskap.

Vi är glada att meddela att vi kommer att hålla två event med fokus på säkerhet och företagsberedskap. Första tillfället äger rum den 16 maj i Solna och det andra den 23 maj i Göteborg.
Anmäl dig till eventet i Solna här.

Man kommer ut ur byggnad

Vi inleder dagen med en gemensam lunch och fortsätter eftermiddagen med följande agenda:

Hur kan vi förbereda oss på en IT-kris eller till och med ett cyberkrig? Simon Binder, Senior säkerhetsarkitekt Telia Cygate, ger konkreta tips för att minimera risker och hur kontinuitetshantering samt krisberedskap inom IT skapar ett värde i organisationen

Telias infrastruktur idag och framåt - Staffan Åkesson, head of Infra, berättar om hur Telia som enda leverantör med eget nationellt nät i Sverige arbetar.

Hur kan man säkra upp sin företagskommunikation? Möjligheter inom både datacom och mobila tjänster – Tillsammans med commercial managers Anton Joakimsson och Elin Strindmark

Minimässa – under pausen kommer det finnas chans att besöka minimässan där ni har möjlighet att möta våra experter och få svar på era frågor.

Svenska Kyrkan - Pia Dahlén, Kommunikationschef, berättar om organisationens utmaningar och hanterande av cyberattacken som i november 2023 lamslog organisationen, tips att ta med sig och åtgärder framåt.

Dagen avslutas med en paneldiskussion, tävling med chans att vinna priser samt möjlighet att fortsätta mingla och besöka in vår minimässa.

Vi ser fram emot att välkomna er till dessa spännande event där vi tillsammans kommer att utforska och diskutera viktiga ämnen inom företagssäkerhet.