Fabriksåterställ mobil router

En fabriksåterställning kan vara ett bra sätt för att avhjälpa fel på ditt mobila bredband. Tänk på att en fabriksåterställning gör att din router återställs och får tillbaka sina ursprungliga inställningar.

Guide för hur du fabrikåterställer en mobil router

Den här guiden beskriver hur du enkelt kan göra en fabriksåterställning av mobila routrar i följande modeller: Huawei B525, Huawei B593s, Huawei E5186, Huawei E5573c, Huawei E5577cs, Huawei E5770s, Huawei E5878, Netgear Aircard 790S, ZTE MF90+ och MF910 (831FT).

WPS-knapp

Hitta resetknappen

Börja med att leta upp resetknappen. Beroende på vilken modell du har så kan resetknappen även vara ett litet hål....

Ett gem

Hitta ett tunt föremål

Nästa steg är att hitta ett tunt föremål som passar i hålet, till exempel ett gem eller en nål.

Klicka på knappen

Släpp knappen när lamporna har slocknat

För att göra återställningen trycker du in ett tunt föremål, till exempel ett gem, i hålet på routern. Håll där i cirka 5 sekunder och ta sedan ut föremålet. När lamporna har slocknat så har återställningen blivit genomförd.

Klart

Vänta i 5 minuter

Vänta sedan ett par minuter för att tjänsterna ska starta igång igen. Vid en fabriksåterställning kan det dröja upp till 5 minuter innan dina bredbandstjänster fungerar igen. Om du behöver ytterligare hjälp är du välkommen att kontakta oss.

Fler tips

Mitt Telia

I Mitt Telia hittar du en komplett vy av alla dina abonnemang och tjänster.

Förutom detta kan du även bland annat:

• Se fakturor, beställa e-faktura och autogiro

• Byta fakturaadress och betala fakturor med Swish (i appen)

• Se surfsaldo, köpa surf samt lägga till tjänster

• Beställa E-sim, spärra och låsa upp simkort

• Ladda kontantkort och mycket annat

If you prefer you can have the app in English.

Logga in på Mitt Telia och utforska dina möjligheter.