Kom igång med F-Secure SAFE

För att komma igång med F-secure SAFE behöver du först registrera tjänsten.

Registrering via beställningsmejl

Bredbandskunder: Klicka på Installera nu i det mejl du fått från F-Secure när du beställde tjänsten.

Mobilkunder (mobiltelefoni och mobilt bredband): Registrera dig genom att klicka här. Du kommer att få en pinkod via sms för verifiering (endast mobiltelefoni). Ange den efter att du fyllt i ditt mobilnummer. Har du köpt F-Secure via Mitt Telia skickas ingen pinkod för verifiering.

När du fyllt i alla uppgifter skickar F-Secure SAFE ut ett bekräftelsemejl till din e-postadress. Där kan du se dina inloggningsuppgifter till MySAFE och en länk för att genomföra installationen. Du kan också klicka här så tar vi dig igenom hela installationen på ett tryggt och enkelt sätt.

Registrering via Mitt Telia

Om du inte hittar mejlet kan du komma till registreringen via Mitt Telia. Gå till det abonnemang du har köpt F-Secure till och klicka på Registrera