Kom igång med F-Secure SAFE

Bredbandskunder: Klicka på Kom igång med F-Secure SAFE i det mejl du fick från F-Secure när du beställde tjänsten. Avsändaren är safeavenue@f-secure.com.

Mobilkunder (mobiltelefoni och mobilt bredband): Registrera dig genom att klicka här. Du kommer att få en pinkod via sms för verifiering (endast mobiltelefoni). Ange den efter att du fyllt i ditt mobilnummer. Har du köpt F-Secure via Mitt Telia skickas ingen pinkod för verifiering.

När du fyllt i alla uppgifter skickar F-Secure SAFE ut ett installationsmejl till din e-postadress. Öppna mejlet och klicka på Kom igång med F-Secure SAFE. I mejlet hittar du även en guide för hur du installerar SAFE på flera enheter.

Vill du ha hjälp med installationen?
Här hittar du en guide som tar dig igenom installationen steg för steg.

Hittar du inte mejlet?

Om du inte hittar mejlet kan du komma till registreringen via Mitt Telia. Gå till det abonnemang du har köpt F-Secure till och klicka på Registrera