Installera F-Secure SAFE med Android

1. Öppna mejlet från F-Secure

När du köper F-Secure SAFE får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@fsecure.com i din inkorg. Klicka sedan på Kom igång med F-Secure SAFE.

2. Installera appen Telia SAFE

Klicka på Installera appen. Du måste godkänna att F-secure får tillgång till din mobil. Öppna sedan appen.

3. Acceptera villkoren

Du måste godkänna sekretessvillkoren, klicka sedan på Acceptera.

4. Ge enheten ett namn

Välj ett namn för din enheten och klicka på Fortsätt.

5. Klicka på Fortsätt
  6. Enheten är skyddad

Nu är appen installerad och din enhet är skyddad.