Installera F-Secure SAFE för Mac

1. Öppna mejlet från F-Secure

När du köper F-Secure SAFE får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@fsecure.com i din inkorg. Klicka sedan på Kom igång med F-Secure SAFE.

Om det inte fungerar att ladda ned installationsfilen via mejlet kan du gå till www.telia.se/mysafe och logga in med uppgifterna i mejlet från F-Secure. Välj sedan Lägg till enhet och välj Windows.

2. Ladda ner installationsfilen

Klicka på Ladda ner för Windows PC eller för den enhet du vill installera F-Secure SAFE på.

3. Öppna installationsfilen

Klicka på nedladdningsfilen och öppna den.

4. Följ instruktionerna på skärmen

Du kommer nu att tas genom installationen, klicka på Fortsätt. Godkänn sedan villkoren i licensavtalet och välj att installera programmet för alla användare på datorn.

5. Klicka på Installera eller ändra installationsplatsen (valfritt). I nästa steg måste du godkänna installeraren.

6. Nu är installationen klar och du kan klicka på Stäng. I nästa steg kan du välja att flytta installationsfilen till papperskorgen.

7. Logga in

Logga in med de uppgifter du fått i mejlet från F-Secure. Du kommer sedan ombedas att byta lösenordet till något du väljer själv. Logga sedan in på nytt.

8. Namnge enheten

Välj ett namn för din Mac, det underlättar om du har SAFE installerat på flera enheter. Klicka på Fortsätt.

9. Välkommen till F-Secure SAFE

Klicka på My SAFE för att komma åt portalen och lägga till fler enheter du vill skydda eller för att göra inställningar i skyddet.