Installera F-Secure SAFE för Mac

1. Öppna mejlet från F-Secure

När du köper F-Secure SAFE får du ett mejl med installationsuppgifter. Om du inte hittar mejlet kan du söka efter F-Secure eller safeavenue@fsecure.com i din inkorg. Klicka sedan på Kom igång med F-Secure SAFE.

Om det inte fungerar att ladda ned installationsfilen via mejlet kan du gå till www.telia.se/mysafe och logga in med uppgifterna i mejlet från F-Secure. Välj sedan Lägg till enhet och välj Windows.

2. Ladda ner installationsfilen

Klicka på Ladda ner för Windows PC eller för den enhet du vill installera F-Secure SAFE på.

3. Öppna installationsfilen

Klicka på nedladdningsfilen och öppna den.

4. Följ instruktionerna på skärmen

Du kommer nu att tas genom installationen, klicka på Fortsätt. Godkänn sedan villkoren i licensavtalet och välj att installera programmet för alla användare på datorn.

5. Klicka på Installera eller ändra installationsplatsen (valfritt). I nästa steg måste du godkänna installeraren.

6. Nu är installationen klar och du kan klicka på Stäng. I nästa steg kan du välja att flytta installationsfilen till papperskorgen.