Telia Care & Repair

Apple iPhone

Det är lätt hänt att olyckan är framme och du behöver lämna in din iPhone på lagning. Kanske behöver du laga en sprucken skärm, en trasig baksida eller byta batteri. Telia Care & Repair har auktoriserade tekniker som reparerar iPhone med originaldelar från Apple.   

Reparera och laga iPhone

Att lämna in din Apple iPhone på reparation är bra både för plånboken och miljön. Genom att laga en trasig skärm, byta batteri eller laga kameran förlänger du livstiden på din iPhone. När du lämnar in den för lagning hos Telia Care & Repair’s certifierade tekniker behåller du dessutom garantin. Samma sak gäller om du på din iPhone vill göra ett byte av batteri. Vi kan laga skärmar, byta batteri och laga kameran på de flesta modeller så länge det inte finns några ytterligare skador. Går det inte att reparera enheten gör vi ett helutbyte mot en utbytesenhet direkt från Apple som är i nyskick och samma färg och modell som den du lämnade in.

Att tänka på innan du lämnar in din iPhone på lagning hos Telia Care & Repair

Innan du lämnar in din iPhone på lagning rekommenderar vi att du gör en säkerhetskopia av telefonen då vi nollställer den under lagningen eller i vissa fall byter ut enheten. Vi vill också att du stänger av Hitta min iPhone. Har du en Telia försäkring ska du vid en reparation registrera den som ett försäkringsärende. Du kan dock lämna in din iPhone till oss även om du har ett annat abonnemang än Telia eller saknar en Telia försäkring. 

Prislista

Så lämnar du in din mobil, surfplatta eller dator till oss