De största sporthändelserna i juli och augusti

Till sist är sporten tillbaka i tv-rutan, till glädje för många av oss. I första hand är det de stora fotbollsligorna som dragit igång verksamheten, men även Formel 1-cirkusen är redo för start. Här hittar du den bästa tv-sporten under juli och augusti.

Fotboll: Allsvenskan på Dplay

Svensk toppfotboll är tillbaka igen. Säsongen sparkades igång i mitten på juni och nu rullar Allsvenskan på Dplay hela sommaren lång. Efter fyra avverkade omgångar är IFK Norrköping laget att slå, med fyra raka segrar – återstår att se hur länge den sviten håller i sig. Bland tungviktsmöten att se fram emot finns Malmö FF mot Djurgården (1/7), IFK Norrköping mot IFK Göteborg (6/7) och Stockholmsderby mellan AIK och Djurgården den 26/7.

Streama Allsvenskan på Dplay eller titta via tv-boxen

Fotboll: La Liga på C More

Den spanska högstaligan bjuder som vanligt på ett myller av världsstjärnor. Real Madrid med Gareth Bale och Karim Benzema ligger i skrivande stund i topp, hårfint före Barcelona med Lionel Messi och Antoine Griezmann. La Liga bjuder alltid på fotbollsunderhållning av bästa märke.

Streama La Liga på C More eller titta via tv-boxen på C More Fotboll

Fotboll: Serie A på C More

Cristiano Ronaldo har lett Juventus till täten i italienska Serie A, men Lazio och Inter har inte alltför långt upp. Zlatan och hans Milan har lite längre att klättra – och eftersom mycket pekar på att Zlatan lämnar laget efter innevarande säsong är det nu du ska titta om du vill se Zlatan i Italien.

Streama La Liga på C More eller titta via tv-boxen på C More Fotboll

Motor: Formel 1 på V sport

Den 3/7 juli kör Formel 1 igång sin säsong och det ser ut att bli intensivt. Hittills är åtta lopp planerade, samtliga i Europa, men ambitionen är sedan att fortsätta vidare under hösten med fler lopp runt om i världen. Säsongsstarten sker på Red Bull Ring i Spielberg i Österrike, och senare under juli väntar lopp på bland annat klassiska Silverstonebanan i Storbritannien och på Spa-Francorchamps i Belgien.

Formel 1 på Viaplay eller titta via tv-boxen på V sport motor

Två sätt att titta - du väljer!

Streaming – full frihet
Genom att streama sport via mobilen eller surfplattan är du fri att titta oavsett var du befinner dig. För att det ska fungera så bra som möjligt behöver du tänka på några saker:

 • Se till att du har bra uppkoppling
 • Tänk på surfen - streamad video drar mycket data
 • Om du kan ladda ner materialet – gör det, och minimiera buffring och hack

Vanlig tv – fortfarande hög kvalitet

Att streama ger lyxen av full frihet, men än är har tv:n en roll att fylla i vardagsrummet. Linjära sändningar har fortfarande sina fördelar:

 • Högsta möjliga bildkvalitet
 • Live utan fördröjning
 • Ärligt talat…visst är det rätt bekvämt att slappa i soffan?

Ännu inte tv-kund?

Skaffa tv- eller Playpaket med Telia

 • Telia Tv

  Vi har Sveriges nöjdaste tv-kunder för femte året i rad!

  Läs mer
 • Telia Play

  Vi har massor av Play-paket för dig som bara vill streama!

  Läs mer