Kom igång med Netflix i din tv

Du som har tv från Telia och ett Netflix-konto kan titta på dina Netflix-favoriter direkt via tv:n. Tjänsten fungerar endast med tv-boxen Arris VIP 4302.

1. Säkerställ att du har rätt box, du kan endast se Netflix i tv:n med boxen Arris VIP 4302.

2. Välj Netflix i menyn. Du kan också knappa 1-2-3 på din fjärrkontroll.

3. Logga in på ditt Netflix-konto. Har du glömt ditt lösenord kan du återställa det här

Om Netflix inte finns i menyn ber vi dig att starta om din tv-box. Om Netflix då inte dyker upp i menyn ber vi dig att kontakta oss

Om du har andra problem med att logga in eller få tjänsten att fungera kan du läsa mer här.