Köp skydd från F-Secure för fler enheter

På Mitt Telia kan du enkelt ändra hur många enheter (dator, mobil, surfplatta) du vill skydda med F-Secure SAFE. Du kan skydda PC, Android, Mac och iPhone/iPad. Har du redan fler skydd som du vill flytta till andra enheter kan du logga in direkt på MySAFE.

1. Logga in på Mitt Telia

2. Välj hur många enheter du vill ha skydd för

Klicka på abonnemanget som SAFE är registrerat så kan du välja hur många enheter du kan skydda.

Nedgraderar du ditt abonnemang så att du vill skydda färre enheter än du gjort tidigare kommer de äldsta installationerna att avaktiveras först.

På Mitt Telia kan du administrera hur många enheter du vill skydda
  3. MySAFE ser du hur många installationer du har tillgängliga och kan administrera vilka enheter och personer du skyddar.

Vill du veta hur du lägger till fler enheter? Läs guiden här