Köp skydd från F-Secure för fler enheter

På Mitt Telia kan du enkelt ändra hur många enheter du vill skydda med F-Secure SAFE. Du kan skydda PC, Android, Mac och iPhone/iPad. Har du redan fler skydd som du vill flytta till andra enheter kan du logga in direkt på MySAFE.

1. Logga in på Mitt Telia

2. Välj hur många enheter du vill skydda.

Klicka på abonnemanget som SAFE är registrerat så kan du välja hur många enheter du kan skydda.

Nedgraderar du ditt abonnemang så att du vill skydda färre enheter än du gjort tidigare kommer de äldsta installationerna att avaktiveras först.

3. MySAFE ser du hur många installationer du har tillgängliga och kan administrera vilka enheter och personer du skyddar.

4. Lägga till fler enheter

Klicka på Add Device när du loggat in på MySAFE.

Om du ska lägga till en enhet du själv har kan du välja att skicka en installationslänk direkt till en e-postadress. Öppna mejlet i den enhet du vill lägga till och följ instruktionera.

Vill du istället dela licensen till en annan person, klicka på Add Device och sen Lägg till en person. Fyll i personens namn och e-postadress i rutan som fälls ner.
    Klicka på Skicka inbjudan. Be personen du bjudit in öppna mejlet från safeavenue@f-secure.com i den enhet personen vill skydda och följ installationsinstruktionerna.