Se sport med Pay per view

Med Pay per view kan du se aktuella matcher direkt från tv-soffan. Du hyr enkelt matchen via fjärrkontrollen.

1. Tryck på MENU på din fjärrkontroll och välj sedan Pay per view

2. Välj Sport. Du ser nu vilka matcher som går att beställa. Välj önskad match och tryck OK på fjärrkontrollen.

3. Knappa in pinkod 1 och tryck OK på fjärrkontrollen.

När kan jag se matcherna?

Matcherna som går att hyra via Pay per view finns tillgängliga oavsett vilket tv-paket du har. Du får tillgång till visningen cirka 15 minuter före matchstart. Du kan dock hyra matchen ända fram till matchstart.