Kom igång med Telia Wifi med Mac

Telia Wifi kan användas av dig som har Telias mobila bredband. Så här kommer du igång med wifi i din dator.

1. Logga in på Mitt Telia på din dator med dina användaruppgifter eller bankID.

2. Gå till dina abonnemang och scrolla längst ner.

3. Klicka på Telia Wifi.

4. Klicka på det abonnemang du vill använda till din dator.

5. Klicka på lägg till enhet.

6. Klicka på ladda ner installationsfil. Dina systeminställningar kommer då att öppnas.

7. Profilen som ska installeras kommer upp. Klicka på installera.

8. Skriv in din dators lösenord.

9. Klart! Din installation är nu utförd och du kommer automatiskt att kopplas upp så fort du är i närheten av en wifizon.